3voor12 nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van 3voor12
  1. Hij oogt een tikkeltje vermoeid, de grote Kendrick Lamar. En toch heeft hij alles onder controle als afsluiter van de laatste dag Lowlands. Hij rapt perfect beheerst, de dynamiek in zijn set klopt van begin tot eind en ondertussen weet hij de gehele Alpha te laten kolken.
  2. Maakt David Vunk zijn reputatie als genadeloos afmaker andermaal waar? Kan Âme zich revancheren hun teleurstellende Lowlands-optreden in 2012? En hoort San Holo eigenlijk wel op Lowands? Lees het in ons slotverslag.
  3. De hiphopfunkband uit Virginia is de headliner van de Lowlands-zaterdag. De grootste successen van N.E.R.D liggen rond de eeuwwisseling, maar sinds vorig jaar is er wel een nieuwe plaat: NO ONE EVER REALLY DIES. Een vol veld kan zien wat N.E.R.D anno 2018 precies inhoudt.
  4. Andermaal worden de nachtelijke podia gedomineerd voor vrouwen, blijkt zaterdagavond. Waarin een Vlaamse ster de Bravo temde, twee Israëlische alleskunners licht teleurstelden en Job Jobse opduikt in een gaybar.
  5. Samen met zo'n 60.000 bezoekers duikt 3voor12 al twee dagen diep in Lowlands. Nog één te gaan! Rennend over het terrein voor verslagen, reportages en natuurlijk een gigantische livestream vol met concerten. Dit liveblog wordt constant aangevuld met hoogtepunten, dieptepunten, updates van het uitzendschema en nog veel meer.